Изборник Затворити

Bacti +

Bacti + je jedinstven spoj prirodnih bakterija koje se koriste za biološki tretman u sistemima za prečišćavanje otpadnih voda – septičkim jamama i postrojenjima za tretman otpadnih voda, kanalizaciji, sifonima, toaletima, suvim toaletima, …

Proizvod sadrži moćne sojeve korisnih bakterija (milijarde specijalnih bakterija) koje preradjuju ugljene hidrate, materijale biljnog porekla, masti, ulja i proteine.

Bacti + je bezbedan za ljude, vodovodne instalacije i životnu sredinu. Naš proizvod menja otpadne čestice u vodi i ugljen-dioksid koji kao bezopasni napustaju sitem za tretman otpadnih voda.

Princip delovanja

U prirodi, sve materije životinjskog i biljnog porekla se razlažu i preradjuju u hranu za biljke uz pomoć enzima i bakterija. Bacti + koristi ovaj isti bio – enzimske princip razgradnje životinjskog, biljnog i čak nekog hemijskog otpada. U roku od sat posle doziranja bakterija u sistem za tretman otpadnih voda, naše korisne bakterije počinju da prave svoj put u otpadne vode razlaganjem organskog materijala. To je njihova prirodna hrana. One jedu otpad i šire se celim sistemom, u potpunosti ga čisteći.

Dobre i loše bakterije koje su prisutne u sistemu za tretman otpadne vode se takmiče za izvor hrane. Budući da naše su bakterije nadmoćnije, loše bakterije se uskraćene za izvor hrane i bivaju potisnute. Voda na izlazu iz sistema je mnogo higijenski čistija. Povremenim tretmanima održavanja ( jednom mesečno) sprečava se nagomilavanje novog organskog otpada i održava se populacija zdravih bakterija u sistemu!

Bacti + je savršen za efikasno i trajno uklanjanje:

– Neprijatnih mirisa, taloga na površinama, netretiranog mulja na dnu, kvara na sistemu.
– Neprijatnih mirisa, nakupljanje izmeta u spoljnim i suvim toaletima.
– Neprijatnih mirisa , začepljenja odvodnih kanala, sifona i cevi u kupatilu i kuhinji.

Glavne karakteristike proizvoda:

• Značajno povećanje efikasnosti prečišćavanja otpadne vode.
• Otklanjanje neprijatnih mirisa.
• Povećanje vremenskog perioda između ispumpavanja (štedi novac).
• Čišćenje i održavanje odvoda i odvodnih sistema (štedi novac).
• Siguran početak rada sistema za tretman otpadne vode – novog ili posle usluga održavanja .
(Nema opasnosti od uvođenja loših bakterija preko mulja drugog porekla)

Višenamenski: Primena u stambenim i poslovnim objektima.