Bacti+ princip delovanja

Bacti+
Princip delovanja:

U prirodi, sve materije životinjskog i biljnog porekla se razlažu i preradjuju u hranu za biljke uz pomoć enzima i bakterija. Bacti+ koristi ovaj isti bio – enzimske princip razgradnje životinjskog, biljnog i čak nekog hemijskog otpada. U roku od sat posle doziranja bakterija u sistem za tretman otpadnih voda, naše korisne bakterije počinju da prave svoj put u otpadne vode razlaganjem organskog materijala. To je njihova prirodna hrana. One jedu otpad i šire se celim sistemom, u potpunosti ga čisteći.
Dobre i loše bakterije koje su prisutne u sistemu za tretman otpadne vode se takmiče za izvor hrane. Budući da su naše bakterije nadmoćnije, loše bakterije se uskraćene za izvora hrane i bivaju potisnute. Voda na izlazu iz sistema je mnogo higijenski čistija.
Povremenim tretmanima održavanja (jednom mesečno) sprečava se nagomilavanje novog organskog otpada i održava se populacija zdravih bakterija u sistemu!

Primenom Bacti+ kompleksa enzimskih bakterija otpadna voda dobija kvalitet II klase otpadnih voda bezbednih za ispuštanje u vodotokove.

Bacti+ je bezbedan za ljude, životnu sredinu i instalacije. Naš proizvod menja otpadne čestice u vodi i ugljen-dioksid koji kao bezopasni napustaju sitem za tretman otpadnih voda.